Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.26
  • Stadion: Cumelen Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2156
Cumelen club atlético pancil0
433 Tactiek 424
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


15e minuut.
Becherucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudio onderschept slim de pass. Garré onderschept slim de pass. Becherucci rent richting de bal. Becherucci schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Gazze probeert de bal aan de voet te houden. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino passt de bal in één keer door. Weinberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Weinberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Slapka rent richting de bal. Slapka probeert naar een medespeler te passen. Campetella geeft een lange en hoge pass. Panguilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Panguilef schiet op doel. Herzog kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Garré onderschept slim de pass. Aquino begaat een overtreding. Garré is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Demaría zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aruni kopt de bal weg. Mariante is nu in balbezit. Mariante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cumelen 52%, club atlético pancil0 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cumelen - club atlético pancil0 0:0

47e minuut.
Daar is Mariante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panguilef is nu in balbezit. Panguilef passt de bal met de wreef. Weinberg rent richting de bal. Weinberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cumelen 41%, club atlético pancil0 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cumelen - club atlético pancil0 0:0