Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RiverFederal San Benito
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Ascani geeft een hoge lob. Millarehue probeert de bal aan de voet te houden. Menendez is nu in balbezit. Folgueiro is nu in balbezit. Menendez onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
RiverFederal - San Benito 0:1

15e minuut.
Buonanotte geeft een hoge lob. Buchensky speelt de bal door. Folgueiro heeft problemen om de bal te vangen. Menendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menendez draait met de bal, schiet en ... Moreno Y Fabianesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
cesar passt de bal in één keer door. O´Donnell is nu in balbezit. O´Donnell passt de bal met de wreef. Tossenberger rent richting de bal. Tossenberger haalt uit met een fantastische trap. Civarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Moreno Y Fabianesi trapt de bal weg. Daar is cesar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. cesar passt de bal met de wreef. Boutell rent richting de bal. Boutell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RiverFederal - San Benito 1:1

28e minuut.
Garber geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tossenberger met de inworp. Clausi is nu in balbezit. Clausi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Boutell is nu in balbezit. Aguírrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boutell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RiverFederal 53%, San Benito 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RiverFederal - San Benito 1:1

50e minuut.
Benesperi met de inworp. cesar is nu in balbezit. cesar geeft een lange en hoge pass. Samuel geeft de bal voor. Boutell is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Buonanotte geeft een hoge lob. Inworp. Benesperi met de inworp. cesar rent richting de bal. cesar geeft de bal voor. Civarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RiverFederal 41%, San Benito 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RiverFederal - San Benito 1:1