Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter de Torcuato Rosario FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.8
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Uzuriaga kopt de bal weg. Saturno heeft problemen om de bal te vangen. Scott is nu in balbezit. Saturno onderschept slim de pass. Saturno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter de Torcuato - Rosario FC 1:0

27e minuut.
Saturno is nu in balbezit. Wright is nu in balbezit. Cauna begaat een overtreding. Wright raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Wright probeert naar een medespeler te passen. Lodeiro is nu in balbezit. Soldatti onderschept slim de pass. Soldatti schiet op doel. Sivori werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter de Torcuato - Rosario FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter de Torcuato 49%, Rosario FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter de Torcuato - Rosario FC 1:1

47e minuut.
Levit probeert naar een medespeler te passen. Uzuriaga is nu in balbezit. Uzuriaga met een sublieme pass. Cauna rent richting de bal. Cauna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bursaco kan de bal niet met de borst controleren. Sarkissian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursaco maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bursaco naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sarkissian wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Sarkissian passt de bal in één keer door. Inworp. Thwaites zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wright geeft een lange en hoge pass. Galeazzi geeft de bal voor. Sivori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Wright is nu in balbezit. Wright geeft een lange en hoge pass. Lodeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Galeazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeazzi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Scott met een sublieme pass. Galeazzi geeft een lange en hoge pass. Soldatti is nu in balbezit. Soldatti schiet op doel. Sivori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter de Torcuato - Rosario FC 1:2

84e minuut.
Cauna probeert naar een medespeler te passen. Poggio heeft problemen om de bal te vangen. Soldatti is nu in balbezit. Poggio is nu in balbezit. Poggio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Genta bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggio is nu in balbezit. Uzuriaga rent richting de bal. Poggio verovert de bal door een tackle van achteren. Poggio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Thwaites rent richting de bal. Thwaites geeft de bal voor. Daar is Uzuriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzuriaga geeft de bal voor. Saturno rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter de Torcuato 51%, Rosario FC 49%.
Inter de Torcuato - Rosario FC 1:2