Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter de Torcuato Fumanchester
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 24.4
hopeless Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Klungelig pakt Sarkissian de bal. Uzuriaga is nu in balbezit. Uzuriaga passt de bal met de wreef. Sagaste rent richting de bal. Sagaste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter de Torcuato - Fumanchester 0:1

22e minuut.
Uzuriaga rent richting de bal. Zuchovicki verovert de bal door een tackle van achteren. Zuchovicki met een sublieme pass. Monroy is nu in balbezit. Monroy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sivori trapt de bal weg. Crispo kopt de bal weg. Lodeiro kan de bal niet met de borst controleren. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzuriaga passt de bal met de wreef. Crispo probeert de bal met de borst te controleren. Zuchovicki rent richting de bal. Zuchovicki passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter de Torcuato 63%, Fumanchester 37%.
Inter de Torcuato - Fumanchester 0:1

55e minuut.
Cauna geeft een lange en hoge pass. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo probeert naar een medespeler te passen. Saturno rent richting de bal. Saturno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Heavy rent richting de bal. Monroy onderschept slim de pass. Monroy passt de bal met de wreef. Sagaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaste draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cauna bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispo is nu in balbezit. Crispo passt de bal met de wreef. Sagaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaste schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Lodeiro onderschept slim de pass. Zuchovicki is nu in balbezit. Zuchovicki passt de bal zonder na te denken. Sagaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaste haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sarkissian kopt de bal weg. Saturno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crispo. Crispo krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Luciani is nu in balbezit. Luciani speelt de bal door. Monroy is nu in balbezit. Monroy schiet op doel. Sagaste springt en kopt de bal. Sivori bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter de Torcuato 51%, Fumanchester 49%.
Inter de Torcuato - Fumanchester 0:1