Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.26
  • Stadion: Hanerk FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1818
Hanerk FC RiverFederal
352 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Orma onderschept slim de pass. Orma met een sublieme pass. Clausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausi draait met de bal, schiet en ... Yandemian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanerk FC - RiverFederal 0:1

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. cesar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clausi is nu in balbezit. Maggiolo verovert de bal door een tackle van achteren. Seltzer met een sublieme pass. Yandemian bokst de bal weg.

9e minuut.
Samuel kopt de bal weg. Buonanotte rent richting de bal. Clausi begaat een overtreding. Clausi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Folgueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgueiro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arrieta speelt de bal door. Moreno Y Fabianesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paiva is nu in balbezit. Paiva draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Orma is nu in balbezit. Giesso is nu in balbezit. Orma verovert de bal door een tackle van achteren. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Giesso met een sublieme pass. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzin rent richting de bal. Korzin draait met de bal, schiet en ... Moreno Y Fabianesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Folgueiro rent richting de bal. Folgueiro geeft de bal voor. Tossenberger rent richting de bal. Orma onderschept slim de pass. Orma geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hanerk FC - RiverFederal 1:1

28e minuut.
Moreno Y Fabianesi met een harde bal richting middenveld. cesar kopt de bal weg. Klungelig pakt Niselbaum de bal. Boutell is nu in balbezit. Boutell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cuciuffo geeft een hoge lob. Inworp. cesar met een snelle inworp. Clausi is nu in balbezit. Clausi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanerk FC - RiverFederal 1:2

38e minuut.
Cuciuffo heeft problemen om de bal te vangen. cesar rent richting de bal. cesar passt de bal in één keer door. Boutell bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanerk FC 48%, RiverFederal 52%.
Hanerk FC - RiverFederal 1:2

47e minuut.
Klungelig pakt Buonanotte de bal. Clausi rent richting de bal. Clausi passt de bal in één keer door. Boutell is nu in balbezit. Boutell schiet op doel. Yandemian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Clausi is nu in balbezit. Maggiolo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clausi. Clausi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Maggiolo rent richting de bal. Maggiolo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Folgueiro de bal onder controle te krijgen. Korzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
cesar probeert de bal aan de voet te houden. Ayme geeft de bal voor. Klungelig pakt Millarehue de bal. Korzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Buonanotte passt de bal met de wreef. Montenegro geeft de bal voor. Klungelig pakt Seltzer de bal. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Benesperi geeft de bal voor. Inworp. Ayme met een snelle inworp. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Moreno Y Fabianesi trapt de bal weg. Buonanotte kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Folgueiro de bal onder controle te krijgen. Korzin rent richting de bal. Korzin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanerk FC 34%, RiverFederal 66%.
Hanerk FC - RiverFederal 1:2