Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ezeiza City San Benito
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Wullich bereikt de bal nog maar net als eerste. O´Donnell onderschept slim de pass. O´Donnell geeft een hoge lob. Menendez rent richting de bal. Menendez draait met de bal, schiet en ... Berizzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ezeiza City - San Benito 0:1

10e minuut.
Ibarra probeert naar een medespeler te passen. Vilaró bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van O´Donnell ... Strafschop! O´Donnell krijgt een gele kaart. Vilaró is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vilaró neemt zijn aanloop. Civarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ezeiza City - San Benito 1:1

14e minuut.
Civarelli speelt de bal door. Morganti kopt de bal weg. Vilaró rent richting de bal. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Civarelli niet meer kan verder spelen. Estevez komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Wullich is nu in balbezit. Cirio is nu in balbezit. Cirio speelt de bal door. Gatti rent richting de bal. Gatti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
D’Accurzio geeft de bal voor. Entin heeft problemen om de bal te vangen. Menendez rent richting de bal. Menendez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ezeiza City - San Benito 1:2

37e minuut.
Morganti onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van O´Donnell. Morganti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wullich wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ezeiza City - San Benito 2:2

40e minuut.
Ibarra rent richting de bal. Ibarra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt D’Accurzio de bal. Gatti rent richting de bal. Gatti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
O´Donnell rent richting de bal. Vilaró tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. O´Donnell raakt geblesseerd tijdens het duel. Aguírrez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aban geeft een lange en hoge pass. Aguírrez kopt de bal weg. Gatti rent richting de bal. Gatti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ibarra is nu in balbezit. Ibarra met een sublieme pass. Gatti rent richting de bal. Vilaró rent richting de bal. Vilaró draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ezeiza City 27%, San Benito 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ezeiza City - San Benito 2:2

52e minuut.
Buonanotte bereikt de bal nog maar net als eerste. O´Donnell rent richting de bal. Morganti maakt een afschuwelijke overtreding. Morganti krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Mansueto passt de bal in één keer door. Menendez rent richting de bal. Entin rent richting de bal. Menendez verovert de bal door een tackle van achteren. Menendez draait met de bal, schiet en ... Berizzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Wullich met een sublieme pass. Vilaró is nu in balbezit. Garber verovert de bal door een tackle van achteren. Morganti bereikt de bal nog maar net als eerste. Morganti geeft de bal voor. Estevez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Alvarenga speelt de bal door. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Accurzio is nu in balbezit. Gatti is nu in balbezit. Gatti haalt uit met een fantastische trap. Estevez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ezeiza City 37%, San Benito 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ezeiza City - San Benito 2:2