Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.26
  • Stadion: Imperio FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1499
Imperio FC dominico FC
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


23e minuut.
Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowntree bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava rent richting de bal. Rowntree rent richting de bal. Rowntree draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Vazquez de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio FC - dominico FC 1:0

37e minuut.
Rowntree probeert naar een medespeler te passen. Livingston bereikt de bal nog maar net als eerste. Livingston geeft de bal voor. Sava is nu in balbezit. Sava geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caferra heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hubermann probeert de bal aan de voet te houden. Rowntree rent richting de bal. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel. Lenci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio FC - dominico FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio FC 46%, dominico FC 54%.
Imperio FC - dominico FC 2:0

61e minuut.
Lenci probeert naar een medespeler te passen. Hubermann heeft problemen om de bal te vangen. Hubermann kopt de bal weg. Berg is nu in balbezit. Berg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowntree is nu in balbezit. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez rent richting de bal. Vazquez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lenci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Berg is nu in balbezit. Hubermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava is nu in balbezit. Berg onderschept slim de pass. Berg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio FC - dominico FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio FC 58%, dominico FC 42%.
Imperio FC - dominico FC 2:1