Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.26
  • Stadion: Imperio FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2808
Imperio FC Rosario FC
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Calbumanque verovert de bal door een tackle van achteren. Calbumanque geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Thwaites de bal. Rowntree rent richting de bal. Rowntree haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gurruchaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldatti rent richting de bal. Gurruchaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gurruchaga krijgt een gele kaart. Soldatti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wright wilt de vrije trap nemen. Paal! Galeazzi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sava is nu in balbezit. Poggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggio rent richting de bal. Poggio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio FC - Rosario FC 0:1

21e minuut.
Rowntree passt de bal met de wreef. Bursaco rent richting de bal. Livingston begaat een overtreding. Livingston krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Livingston speelt de bal door. Bursaco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abelleira. Abelleira krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Calbumanque bereikt de bal nog maar net als eerste. Calbumanque geeft een hoge lob. Thwaites bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowntree is nu in balbezit. Rowntree draait met de bal, schiet en ... Bilous kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio FC 50%, Rosario FC 50%.
Imperio FC - Rosario FC 0:1

46e minuut.
Vazquez passt de bal met de wreef. Daar is Calbumanque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calbumanque geeft een hoge lob. Soldatti is nu in balbezit. Soldatti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bursaco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wylde komt het veld opgelopen. Wylde met een snelle inworp. Klungelig pakt Poggio de bal. Schmidt is nu in balbezit. Poggio onderschept slim de pass. Poggio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
D’Alessio met een snelle inworp. Calbumanque bereikt de bal nog maar net als eerste. Calbumanque geeft de bal voor. Rowntree kopt de bal weg. Klungelig pakt Urrechea de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gurruchaga geeft een lange en hoge pass. Lombroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombroso geeft de bal voor. Soldatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldatti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Poggio met een sublieme pass. Wright probeert naar een medespeler te passen. Soldatti rent richting de bal. Soldatti haalt uit met een fantastische trap. De Irigoyen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio FC - Rosario FC 0:2

86e minuut.
Inworp. Thwaites met een snelle inworp. Livingston met een sublieme pass. Rowntree bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowntree draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio FC 58%, Rosario FC 42%.
Imperio FC - Rosario FC 0:2