Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.26
  • Stadion: San Benito Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2715
San Benito dominico FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18
weak Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Daar is Menendez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menendez passt de bal zonder na te denken. Garber is nu in balbezit. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Monier bereikt de bal nog maar net als eerste. Monier probeert naar een medespeler te passen. O´Donnell heeft problemen om de bal te vangen. Berg rent richting de bal. Berg geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hubermann rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ancalle bereikt de bal nog maar net als eerste. O´Donnell verovert de bal door een tackle van achteren. Ascani probeert naar een medespeler te passen. Menendez rent richting de bal. Menendez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Benito 57%, dominico FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Benito - dominico FC 0:0

47e minuut.
Buonanotte speelt de bal door. Aguírrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguírrez passt de bal met de wreef. Hubermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Benito - dominico FC 0:1

47e minuut.
Menendez heeft problemen om de bal te vangen. Menendez passt de bal met de wreef. Thwaites rent richting de bal. Ascani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
O´Donnell rent richting de bal. O´Donnell geeft de bal voor. Klungelig pakt Caferra de bal. Menendez rent richting de bal. Menendez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Monaco met een sublieme pass. Ascani rent richting de bal. Ascani passt de bal zonder na te denken. Menendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menendez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Benito - dominico FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Benito 41%, dominico FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Benito - dominico FC 1:1