Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RiverFederal Cumelen
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


39e minuut.
Seltzer passt de bal in één keer door. Boutell is nu in balbezit. Boutell passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Clausi de bal. Clausi haalt uit met een fantastische trap. Herzog probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bovaglio de bal. Bovaglio met een sublieme pass. cesar rent richting de bal. cesar geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Herzog maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RiverFederal - Cumelen 1:0

41e minuut.
Becherucci probeert naar een medespeler te passen. Garré bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boutell krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ricci passt de bal met de wreef. Garré rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van cesar. cesar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RiverFederal 43%, Cumelen 57%.
RiverFederal - Cumelen 1:0

51e minuut.
Rapoport geeft een hoge lob. Inworp. Tossenberger met de inworp. Clausi is nu in balbezit. Clausi draait met de bal, schiet en ... Herzog kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. cesar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Singer rent richting de bal. Seltzer verovert de bal door een tackle van achteren. Seltzer passt de bal met de wreef. cesar is nu in balbezit. cesar speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Rapoport onderschept slim de pass. Tossenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Tossenberger speelt de bal door. Clausi controleert de bal met de borst. Clausi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Boutell rent richting de bal. Clausi is nu in balbezit. Boutell is nu in balbezit. Clausi rent richting de bal. Clausi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Boutell is nu in balbezit. cesar rent richting de bal. cesar speelt de bal door. Clausi is nu in balbezit. Clausi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mariante speelt de bal door. Giesso rent richting de bal. Giesso probeert naar een medespeler te passen. Clausi is nu in balbezit. Clausi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RiverFederal 46%, Cumelen 54%.
RiverFederal - Cumelen 1:0