Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.26
  • Stadion: Imperio FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1758
Imperio FC Inter de Torcuato
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Calbumanque geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sava de bal. Sava probeert naar een medespeler te passen. Rowntree rent richting de bal. Rowntree haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Levit geeft de bal voor. Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzuriaga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Saturno de bal. Saturno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sava raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wechun komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Wechun met een sublieme pass. Klungelig pakt Uzuriaga de bal. Rowntree is nu in balbezit. Rowntree draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lodeiro de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio FC - Inter de Torcuato 1:0

44e minuut.
De Irigoyen met een sublieme pass. Uzuriaga kopt de bal weg. Abelleira rent richting de bal. Saturno onderschept slim de pass. Saturno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio FC 46%, Inter de Torcuato 54%.
Imperio FC - Inter de Torcuato 1:0

61e minuut.
Calbumanque bereikt de bal nog maar net als eerste. Calbumanque geeft de bal voor. Klungelig pakt Lodeiro de bal. Rowntree bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowntree haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio FC - Inter de Torcuato 2:0

71e minuut.
Wechun bereikt de bal nog maar net als eerste. Priolo rent richting de bal. Wechun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wechun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio FC 47%, Inter de Torcuato 53%.
Imperio FC - Inter de Torcuato 2:0