Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club deportivo xeneises CA Boca Juniors FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Caballero rent richting de bal. Caballero met een sublieme pass. Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung draait met de bal, schiet en ... Herrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo xeneises - CA Boca Juniors FC 1:0

10e minuut.
Ventura passt de bal met de wreef. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich geeft een hoge lob. Yupton bereikt de bal nog maar net als eerste. Yupton haalt uit met een fantastische trap. Linmboim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Calero kopt de bal weg. Klungelig pakt Lung de bal. Beraldi rent richting de bal. Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Lung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Bruzzone speelt de bal door. Mondino probeert naar een medespeler te passen. Yupton rent richting de bal. Yupton schiet op doel. Linmboim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club deportivo xeneises - CA Boca Juniors FC 1:1

22e minuut.
Quintupurray kopt de bal weg. yohai heeft problemen om de bal te vangen. Beraldi rent richting de bal. yohai verovert de bal door een tackle van achteren. yohai geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Knull passt de bal met de wreef. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. yohai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. yohai is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung rent richting de bal. Lung passt de bal met de wreef. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zuviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuviria probeert naar een medespeler te passen. Camejo rent richting de bal. Camejo haalt uit met een fantastische trap. Herrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo xeneises - CA Boca Juniors FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo xeneises 31%, CA Boca Juniors FC 69%.
club deportivo xeneises - CA Boca Juniors FC 2:1

47e minuut.
Bruzzone probeert naar een medespeler te passen. Lung rent richting de bal. Lung passt de bal in één keer door. Camejo rent richting de bal. Camejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Quintupurray bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintupurray speelt de bal door. Camejo is nu in balbezit. Camejo haalt uit met een fantastische trap. Herrón probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Caballero geeft een hoge lob. Calero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camejo rent richting de bal. Lung is nu in balbezit. Lung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondino met een sublieme pass. Yupton rent richting de bal. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Vaudano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guelar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo xeneises 55%, CA Boca Juniors FC 45%.
club deportivo xeneises - CA Boca Juniors FC 2:1