Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.27
  • Stadion: Albion FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 682
universo Club Danilo Hormigones
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Lima speelt de bal door. De Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. De Chiara speelt de bal door. Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Porta rent richting de bal. Porta probeert naar een medespeler te passen. Millatureo probeert naar een medespeler te passen. Schaffer rent richting de bal. Schaffer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
universo - Club Danilo Hormigones 0:1

17e minuut.
Szykula passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Roncaglia de bal. Roncaglia met een sublieme pass. Schaffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaffer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
universo - Club Danilo Hormigones 0:2

21e minuut.
Chotsourian rent richting de bal. Chotsourian geeft een lange en hoge pass. Stamboulain probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schaffer rent richting de bal. Schaffer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Szykula speelt de bal door. Antinirre rent richting de bal. Antinirre probeert naar een medespeler te passen. Schaffer is nu in balbezit. Schaffer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lima met een sublieme pass. Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolf haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Corsso de bal onder controle te krijgen. Outes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lima probeert naar een medespeler te passen. Wolf is nu in balbezit. Wolf schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rivadavia de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
universo - Club Danilo Hormigones 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: universo 63%, Club Danilo Hormigones 37%.
universo - Club Danilo Hormigones 1:2

72e minuut.
Millatureo passt de bal met de wreef. Schaffer rent richting de bal. Roncaglia rent richting de bal. Roncaglia draait met de bal, schiet en ... Goux probeert de bal met de borst te controleren. Uller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: universo 51%, Club Danilo Hormigones 49%.
universo - Club Danilo Hormigones 1:2