Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club deportivo xeneises Los Pibes ET21
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Romero onderschept slim de pass. Romero passt de bal met de wreef. Brandtz is nu in balbezit. Zuviria verovert de bal door een tackle van achteren. Zuviria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Acosta rent richting de bal. Caballero is nu in balbezit. Caballero passt de bal met de wreef. Zuviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuviria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo xeneises - Los Pibes ET21 1:0

10e minuut.
Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto met een sublieme pass. Monoukian bereikt de bal nog maar net als eerste. Monoukian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Romero is nu in balbezit. Zuviria rent richting de bal. Romero is nu in balbezit. Zuviria rent richting de bal. Zuviria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Calero geeft de bal voor. Daar is Mendes Neto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rascovich is nu in balbezit. Rascovich geeft de bal voor. Klungelig pakt Woffe de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Woffe speelt de bal door. Daar is Mendes Neto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuviria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
yohai bereikt de bal nog maar net als eerste. yohai passt de bal zonder na te denken. Schaffer probeert naar een medespeler te passen. Rascovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rascovich geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Schaffer passt de bal in één keer door. yohai is nu in balbezit. yohai passt de bal in één keer door. Zuviria rent richting de bal. Zuviria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo xeneises 36%, Los Pibes ET21 64%.
club deportivo xeneises - Los Pibes ET21 1:0

47e minuut.
Rascovich is nu in balbezit. Rascovich met een sublieme pass. Daar is Zuviria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Calero rent richting de bal. Calero haalt uit met een fantastische trap. Winograd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo xeneises - Los Pibes ET21 2:0

54e minuut.
Romanello heeft problemen om de bal te vangen. Romanello geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lung de bal onder controle te krijgen. Monoukian is nu in balbezit. Monoukian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo xeneises - Los Pibes ET21 2:1

58e minuut.
Lung met een snelle inworp. Rascovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rascovich met een sublieme pass. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo xeneises - Los Pibes ET21 3:1

74e minuut.
Busico verovert de bal door een tackle van achteren. Busico probeert naar een medespeler te passen. Schaffer geeft een hoge lob. Monoukian rent richting de bal. Monoukian draait met de bal, schiet en ... Camejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandtz rent richting de bal. Zuviria verovert de bal door een tackle van achteren. Zuviria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo xeneises - Los Pibes ET21 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo xeneises 53%, Los Pibes ET21 47%.
club deportivo xeneises - Los Pibes ET21 4:1