Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.27
  • Stadion: Musashi FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1358
Musashi FC universo
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Outes kopt de bal weg. Heguy heeft problemen om de bal te vangen. Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolf haalt uit met een fantastische trap. Ramón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Musashi FC - universo 0:1

26e minuut.
Dolgouruky kan de bal niet met de borst controleren. Pellegrini rent richting de bal. Pellegrini passt de bal zonder na te denken. Narosky rent richting de bal. Narosky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gerola is nu in balbezit. Gerola probeert naar een medespeler te passen. Perazzo probeert naar een medespeler te passen. Narosky rent richting de bal. Narosky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musashi FC 53%, universo 47%.
Musashi FC - universo 0:1

47e minuut.
Pellegrini speelt de bal door. Galmarini is nu in balbezit. Galmarini probeert naar een medespeler te passen. Narosky bereikt de bal nog maar net als eerste. Narosky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Dolgouruky met de inworp. Pellegrini heeft problemen om de bal te vangen. Borruso rent richting de bal. Borruso probeert naar een medespeler te passen. Uller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Dolgouruky heeft problemen om de bal te vangen. Perazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perazzo geeft een lange en hoge pass. Narosky rent richting de bal. Narosky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Stamboulain is nu in balbezit. Borruso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stamboulain. Borruso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gerola wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Outes passt de bal zonder na te denken. Perazzo is nu in balbezit. Perazzo met een sublieme pass. Narosky rent richting de bal. Narosky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lima probeert naar een medespeler te passen. Galmarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrini onderschept slim de pass. De Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. De Chiara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Galmarini geeft de bal voor. Muñoz rent richting de bal. Muñoz met een sublieme pass. Wolf is nu in balbezit. Wolf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Musashi FC - universo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musashi FC 35%, universo 65%.
Musashi FC - universo 0:2