Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.27
  • Stadion: CASM Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1550
CASM Tesla FC
451 Tactiek tuki
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 31.5
average Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Aronna onderschept slim de pass. Aronna passt de bal in één keer door. Scheffer is nu in balbezit. Scheffer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Fideleff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacob onderschept slim de pass. Yacob met een sublieme pass. Scheffer rent richting de bal. Scheffer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CASM - Tesla FC 0:1

19e minuut.
Ince probeert naar een medespeler te passen. La Rosa rent richting de bal. Schvartzer begaat een overtreding. Schvartzer krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Wenupi geeft de bal voor. Smith heeft problemen om de bal te vangen. Scheffer is nu in balbezit. Scheffer haalt uit met een fantastische trap. Trapani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Fideleff geeft een hoge lob. Daar is Aronna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aronna met een sublieme pass. Scheffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheffer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CASM - Tesla FC 0:2

33e minuut.
Trapani trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Carnasoli de bal. Ince speelt de bal door. Aronna rent richting de bal. Aronna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CASM - Tesla FC 0:3

36e minuut.
Yacob rent richting de bal. Yacob passt de bal in één keer door. Scheffer is nu in balbezit. Scheffer draait met de bal, schiet en ... Trapani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CASM - Tesla FC 0:4

45e minuut.
Yacob bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yacob zal de hoekschop nemen. Scheffer heeft problemen om de bal te vangen. Pinola speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASM 67%, Tesla FC 33%.
CASM - Tesla FC 0:4

47e minuut.
Abramowski kopt de bal weg. Carnasoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenupi begaat een overtreding. Wenupi krijgt een gele kaart. Carnasoli raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Orfali komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Yacob geeft een lange en hoge pass. Orfali is nu in balbezit. Smith legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orfali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orfali neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aronna is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aronna rent richting de bal. Aronna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CASM - Tesla FC 0:5

69e minuut.
La Rosa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schvartzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Aronna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aronna haalt uit met een fantastische trap. Trapani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orfali heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Aronna is nu in balbezit. Aronna probeert naar een medespeler te passen. Orfali bereikt de bal nog maar net als eerste. Orfali haalt uit met een fantastische trap. Trapani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CASM - Tesla FC 0:6

78e minuut.
Daar is Galeano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith geeft de bal voor. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Ince passt de bal zonder na te denken. Aronna rent richting de bal. Aronna passt de bal in één keer door. Orfali bereikt de bal nog maar net als eerste. Orfali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Abramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramowski geeft de bal voor. Smith heeft problemen om de bal te vangen. Orfali is nu in balbezit. Orfali schiet op doel. Trapani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASM 64%, Tesla FC 36%.
CASM - Tesla FC 0:6