Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aves Rapaces La Floreneta
Normal Tactiek 532
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 22.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


18e minuut.
Caripan met de inworp. Steinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinert speelt de bal door. Sinbonnet is nu in balbezit. Sinbonnet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aves Rapaces - La Floreneta 1:0

20e minuut.
Ortiguera speelt de bal door. Daar is Giotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giotto probeert naar een medespeler te passen. Albornoz rent richting de bal. Albornoz geeft een lange en hoge pass. Kalfutray bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aves Rapaces 47%, La Floreneta 53%.
Aves Rapaces - La Floreneta 1:0

57e minuut.
Boritz geeft een lange en hoge pass. Ortiguera rent richting de bal. Sinbonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Sinbonnet schiet op doel. Chouela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aves Rapaces - La Floreneta 2:0

68e minuut.
Dezorzi geeft de bal voor. Zinni kopt de bal weg. Constantino heeft problemen om de bal te vangen. Mashakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashakal schiet op doel. Chouela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Zinni passt de bal met de wreef. Giotto is nu in balbezit. Steinert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giotto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Steiger neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kalfutray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aves Rapaces - La Floreneta 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aves Rapaces 43%, La Floreneta 57%.
Aves Rapaces - La Floreneta 2:1