Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RealCapitalFc Musashi FC
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Gerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Narodowsky bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gerola. Gerola krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Quaquaro rent richting de bal. Bigoe is nu in balbezit. Quaquaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoe onderschept slim de pass. Bigoe geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. O`Farrell met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Cubero de bal. Cubero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Perazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perazzo passt de bal zonder na te denken. Narosky is nu in balbezit. Narosky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RealCapitalFc - Musashi FC 0:1

36e minuut.
Quaquaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerola verovert de bal door een tackle van achteren. Gerola probeert naar een medespeler te passen. Borruso rent richting de bal. Borruso geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nejamsky met een snelle inworp. Borruso rent richting de bal. Met opzet legt Narodowsky zijn tegenspeler op de grond. Narodowsky krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealCapitalFc 60%, Musashi FC 40%.
RealCapitalFc - Musashi FC 0:1

58e minuut.
D`Alessandro rent richting de bal. Cubero onderschept slim de pass. Cubero speelt de bal door. Stambulsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Stambulsky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RealCapitalFc - Musashi FC 1:1

69e minuut.
Gerola met een sublieme pass. de Saint Saens is nu in balbezit. de Saint Saens passt de bal in één keer door. Celedoni is nu in balbezit. Celedoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Heguy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klotz kopt de bal weg. Cubero is nu in balbezit. Cubero geeft een lange en hoge pass. Daar is Mederos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Mederos rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mederos kopt de bal weg. Daar is Hirsig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerola rent richting de bal. Celedoni verovert de bal door een tackle van achteren. Celedoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealCapitalFc 28%, Musashi FC 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RealCapitalFc - Musashi FC 1:1