Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.27
  • Stadion: all boys Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1939
all boys club deportivo xeneises
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 27.8
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Zuviria met een snelle inworp. Rascovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rascovich probeert naar een medespeler te passen. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo schiet op doel. Mignani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Buzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camejo. Buzzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buzzi met een snel genomen vrije trap. Heidenreich bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintupurray begaat een overtreding. Quintupurray krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Clare is nu in balbezit. Clare geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sakin de bal. Corach is nu in balbezit. Corach haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Calero is nu in balbezit. Pichot is nu in balbezit. Pichot speelt de bal door. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Clare is nu in balbezit. Clare geeft een lange en hoge pass. de Saint Saens heeft problemen om de bal te vangen. Lorenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenz haalt uit met een fantastische trap. Linmboim bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: all boys 58%, club deportivo xeneises 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
all boys - club deportivo xeneises 0:0

48e minuut.
yohai rent richting de bal. yohai probeert naar een medespeler te passen. Rascovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo rent richting de bal. Camejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
all boys - club deportivo xeneises 0:1

52e minuut.
yohai speelt de bal door. Calero rent richting de bal. Calero geeft een lange en hoge pass. Camejo rent richting de bal. Camejo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rochet passt de bal in één keer door. Lorenz is nu in balbezit. Lorenz speelt de bal door. Corach rent richting de bal. Corach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Buzzi rent richting de bal. Rascovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rascovich speelt de bal door. Camejo is nu in balbezit. Camejo haalt uit met een fantastische trap. Mignani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: all boys 61%, club deportivo xeneises 39%.
all boys - club deportivo xeneises 0:1