Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.27
  • Stadion: Musashi FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1134
Musashi FC CA Boca Juniors FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Beraldi probeert naar een medespeler te passen. Perazzo is nu in balbezit. Posse begaat een overtreding. Posse krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Vaudano is nu in balbezit. Borruso verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzzone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bruzzone krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt D`Alessandro de bal. Mondino probeert naar een medespeler te passen. Posse is nu in balbezit. Perazzo onderschept slim de pass. Perazzo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musashi FC 43%, CA Boca Juniors FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Musashi FC - CA Boca Juniors FC 0:0

56e minuut.
Hirsig met een sublieme pass. Beraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsig rent richting de bal. Beraldi onderschept slim de pass. Beraldi met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
D`Alessandro met de inworp. Daar is Hirsig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirsig passt de bal zonder na te denken. Narosky is nu in balbezit. Narosky schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Galmarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoe passt de bal zonder na te denken. Narosky bereikt de bal nog maar net als eerste. Narosky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bigoe neemt de hoekschop. Klungelig pakt Hirsig de bal. Narosky bereikt de bal nog maar net als eerste. Narosky schiet op doel. Herrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Musashi FC - CA Boca Juniors FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musashi FC 45%, CA Boca Juniors FC 55%.
Musashi FC - CA Boca Juniors FC 1:0