Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.27
  • Stadion: Tesla FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2943
Tesla FC Albion FC
tuki Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 19.5
adequate Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


16e minuut.
Cantuta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paillalef zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aronna is nu in balbezit. Aronna geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Brinciotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tesla FC - Albion FC 1:0

25e minuut.
Aronna onderschept slim de pass. Aronna passt de bal met de wreef. Scheffer is nu in balbezit. Scheffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tesla FC - Albion FC 2:0

32e minuut.
Polesello rent richting de bal. Magrane rent richting de bal. Polesello rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valsecchi zal de hoekschop nemen. Niza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
La Gamba verovert de bal door een tackle van achteren. La Gamba met een sublieme pass. Scheffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheffer haalt uit met een fantastische trap. Selvood maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Pereiro passt de bal met de wreef. Daar is Aronna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aronna speelt de bal door. Scheffer rent richting de bal. Scheffer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sica passt de bal met de wreef. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Scheffer de bal. Scheffer draait met de bal, schiet en ... Selvood kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tesla FC 33%, Albion FC 67%.
Tesla FC - Albion FC 2:0

47e minuut.
Cantuta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paillalef met een snelle inworp. Aronna is nu in balbezit. Aronna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Wenupi met een snelle inworp. Yacob met een sublieme pass. Aronna is nu in balbezit. Aronna passt de bal in één keer door. Scheffer rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Ince met een sublieme pass. Aronna rent richting de bal. Aronna met een sublieme pass. Scheffer is nu in balbezit. Scheffer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Paillalef passt de bal zonder na te denken. Valsecchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vacheron probeert naar een medespeler te passen. Calero is nu in balbezit. Calero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ince met een sublieme pass. Paillalef bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillalef passt de bal zonder na te denken. Aronna is nu in balbezit. Aronna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tesla FC - Albion FC 3:0

87e minuut.
Wenten rent richting de bal. Wenten geeft een lange en hoge pass. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba geeft de bal voor. Scheffer krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tesla FC 30%, Albion FC 70%.
Tesla FC - Albion FC 3:0