Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club deportivo xeneises La Floreneta
Normal Tactiek 532
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 22.7
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Rascovich rent richting de bal. Constantino met een sublieme pass. Camejo is nu in balbezit. Camejo haalt uit met een fantastische trap. Chouela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo xeneises - La Floreneta 1:0

7e minuut.
Constantino passt de bal in één keer door. de Saint Saens rent richting de bal. Giotto onderschept slim de pass. Fradua rent richting de bal. Fradua haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Giotto neemt de hoekschop. Klungelig pakt Manavella de bal. Zinni rent richting de bal. Zinni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club deportivo xeneises - La Floreneta 1:1

13e minuut.
Quintupurray met een sublieme pass. Calero heeft problemen om de bal te vangen. Meloño begaat een overtreding. Meloño krijgt een gele kaart. Calero raakt geblesseerd tijdens het duel. yohai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Camejo is nu in balbezit. Camejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo xeneises - La Floreneta 2:1

15e minuut.
Constantino passt de bal zonder na te denken. Albornoz is nu in balbezit. Albornoz probeert naar een medespeler te passen. Zinni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Meloño passt de bal in één keer door. Zuviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuviria passt de bal met de wreef. Camejo rent richting de bal. Camejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo xeneises - La Floreneta 3:1

39e minuut.
Giotto speelt de bal door. Rascovich rent richting de bal. Rascovich passt de bal zonder na te denken. Camejo heeft problemen om de bal te vangen. Camejo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo xeneises 46%, La Floreneta 54%.
club deportivo xeneises - La Floreneta 3:1

49e minuut.
Caballero passt de bal in één keer door. Rascovich is nu in balbezit. Rascovich met een sublieme pass. Camejo rent richting de bal. Camejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo xeneises - La Floreneta 4:1

68e minuut.
Zuviria onderschept slim de pass. Zuviria met een sublieme pass. Rascovich rent richting de bal. Rascovich draait met de bal, schiet en ... Ortiguera probeert de bal aan de voet te houden. Chouela bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo xeneises - La Floreneta 5:1

85e minuut.
Giotto rent richting de bal. Caballero onderschept slim de pass. Caballero passt de bal zonder na te denken. Camejo is nu in balbezit. Camejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo xeneises 40%, La Floreneta 60%.
club deportivo xeneises - La Floreneta 5:1