Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.27
  • Stadion: Albion FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1831
Albion FC Concaran F.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 21.1
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Fleitas speelt de bal door. Marinig bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemano rent richting de bal. Marinig is nu in balbezit. Marinig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Alemano rent richting de bal. Alemano probeert naar een medespeler te passen. Hereñu met een sublieme pass. Forteghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Forteghini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Calero is nu in balbezit. Calero passt de bal zonder na te denken. Sica is nu in balbezit. Polesello bereikt de bal nog maar net als eerste. Polesello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Albion FC - Concaran F.C. 1:0

24e minuut.
Marzano met een snelle inworp. Vacheron rent richting de bal. Vacheron passt de bal in één keer door. Alemano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vacheron rent richting de bal. Alemano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacheron maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vacheron naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Calero speelt de bal door. Lucero probeert naar een medespeler te passen. Pereiro probeert naar een medespeler te passen. Marinig rent richting de bal. Marinig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Forteghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sica onderschept slim de pass. Sica passt de bal met de wreef. Polesello rent richting de bal. Polesello schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lucero geeft een lange en hoge pass. Marzano kopt de bal weg. Pereiro is nu in balbezit. Alemano onderschept slim de pass. Alemano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albion FC 52%, Concaran F.C. 48%.
Albion FC - Concaran F.C. 1:0

47e minuut.
Brinciotti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marzano met een snelle inworp. Alemano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemano geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pereiro onderschept slim de pass. Pereiro speelt de bal door. Sica probeert de bal aan de voet te houden. Marinig bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinig draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wenten bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon onderschept slim de pass. Dixon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marinig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Albion FC - Concaran F.C. 1:1

78e minuut.
Dixon met een sublieme pass. Cantuta rent richting de bal. Marinig schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marinig krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Guala trapt de bal weg. Alemano kopt de bal weg. Cantuta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marinig is nu in balbezit. Marinig schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albion FC 60%, Concaran F.C. 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Albion FC - Concaran F.C. 1:1