Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Benedict Westland FC
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Umar geeft een hoge lob. Enakarhire bereikt de bal nog maar net als eerste. Enakarhire geeft een lange en hoge pass. Igbinadolor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Babalade niet meer kan verder spelen. Amunike komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Klungelig pakt Odiye de bal. Omotayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ojigwe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Benedict 42%, Westland FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Benedict - Westland FC 0:0

49e minuut.
Idahor is nu in balbezit. Ojigwe verovert de bal door een tackle van achteren. Ojigwe passt de bal zonder na te denken. Igbinadolor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Enakarhire rent richting de bal. Enakarhire speelt de bal door. Ojigwe rent richting de bal. Ojigwe draait met de bal, schiet en ... Igbinadolor springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Odiye is nu in balbezit. Ebiede onderschept slim de pass. Ebiede passt de bal in één keer door. Okereke is nu in balbezit. Okereke schiet op doel. Chukwu bokst de bal weg.

89e minuut.
Enakarhire rent richting de bal. Enakarhire met een sublieme pass. Ojigwe is nu in balbezit. Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Benedict 47%, Westland FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Benedict - Westland FC 0:0