Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
potorid united Realbes FC
Normal Tactiek Defend
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten poor
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Abacha probeert naar een medespeler te passen. Anyanwu rent richting de bal. Makinwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyanwu onderschept slim de pass. Anyanwu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Akpoborie kopt de bal weg. Abana rent richting de bal. Abana haalt uit met een fantastische trap. Iloenyosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Iroha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
potorid united - Realbes FC 0:1

20e minuut.
Okorie verovert de bal door een tackle van achteren. Okorie passt de bal zonder na te denken. Sylvester bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie verovert de bal door een tackle van achteren. Akpoborie draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Sylvester met een snelle inworp. Akpoborie rent richting de bal. Aliyu begaat een overtreding. Aliyu krijgt een gele kaart. Akpoborie raakt geblesseerd tijdens het duel. Salami zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abana is nu in balbezit. Abana draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Aliyu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie passt de bal zonder na te denken. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Abana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sylvester bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie onderschept slim de pass. Akpoborie passt de bal in één keer door. Abana heeft problemen om de bal te vangen. Abana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
potorid united - Realbes FC 0:2

43e minuut.
Akpoborie verovert de bal door een tackle van achteren. Akpoborie passt de bal met de wreef. Abana rent richting de bal. Abana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: potorid united 63%, Realbes FC 37%.
potorid united - Realbes FC 0:2

48e minuut.
Daar is Aliyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliyu probeert naar een medespeler te passen. Salami is nu in balbezit. Anyanwu onderschept slim de pass. Anyanwu haalt uit met een fantastische trap. Iloenyosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Abacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie onderschept slim de pass. Akpoborie passt de bal in één keer door. Abana rent richting de bal. Abana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Aliyu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie passt de bal met de wreef. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Abana draait met de bal, schiet en ... Iloenyosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Iroha de bal onder controle te krijgen. Abana rent richting de bal. Abana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Abacha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abacha passt de bal met de wreef. Okorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie onderschept slim de pass. Akpoborie schiet op doel. Iloenyosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Okpara kopt de bal weg. Klungelig pakt Sylvester de bal. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie draait met de bal, schiet en ... Iloenyosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
potorid united - Realbes FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: potorid united 61%, Realbes FC 39%.
potorid united - Realbes FC 0:3