Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Benedict Realbes FC
Normal Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Odiye is nu in balbezit. Salami verovert de bal door een tackle van achteren. Ojigwe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salami is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dozie komt bij de bal en schiet. Chukwu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Enakarhire met een sublieme pass. Ijoh is nu in balbezit. Ijoh speelt de bal door. Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Benedict - Realbes FC 1:0

19e minuut.
Dozie onderschept slim de pass. Dozie speelt de bal door. Abana heeft problemen om de bal te vangen. Abana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Benedict - Realbes FC 1:1

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chukwu trapt de bal weg. Okpara kopt de bal weg. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Abana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Benedict - Realbes FC 1:2

44e minuut.
Salami kopt de bal weg. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozie passt de bal met de wreef. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Abana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Benedict 69%, Realbes FC 31%.
FC Benedict - Realbes FC 1:2

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chukwu met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Ojigwe de bal. Dozie rent richting de bal. Dozie draait met de bal, schiet en ... Chukwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Odiye heeft problemen om de bal te vangen. Odiye geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ishiaku de bal. Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Okpara rent richting de bal. Okpara met een sublieme pass. Klungelig pakt Salami de bal. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Dozie verovert de bal door een tackle van achteren. Dozie probeert naar een medespeler te passen. Abana rent richting de bal. Abana haalt uit met een fantastische trap. Chukwu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Benedict - Realbes FC 1:3

67e minuut.
Lambert speelt de bal door. Ijoh rent richting de bal. Ijoh probeert naar een medespeler te passen. Igbinadolor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igbinadolor haalt uit met een fantastische trap. Iloenyosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Chukwu met een harde bal richting middenveld. Salami kopt de bal weg. Olabiyi heeft problemen om de bal te vangen. Abana is nu in balbezit. Abana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Olabiyi passt de bal zonder na te denken. Daar is Odiye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Abana rent richting de bal. Abana draait met de bal, schiet en ... Chukwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Benedict 56%, Realbes FC 44%.
FC Benedict - Realbes FC 1:3