Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moonlight Connection Delta Olympia
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Ohenhen is nu in balbezit. Akinsehinde rent richting de bal. Ohenhen onderschept slim de pass. Ohenhen draait met de bal, schiet en ... Isah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Isibor geeft de bal voor. Inworp. Owubokiri met de inworp. Johnson is nu in balbezit. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Owubokiri probeert naar een medespeler te passen. Oketola rent richting de bal. Oketola geeft een hoge lob. Famewo is nu in balbezit. Famewo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Melkam bereikt de bal nog maar net als eerste. Shorunmu verovert de bal door een tackle van achteren. Shorunmu probeert naar een medespeler te passen. Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moonlight Connection - Delta Olympia 1:0

36e minuut.
Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson passt de bal in één keer door. Olawaniyi rent richting de bal. Olawaniyi schiet op doel. Omokoh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moonlight Connection - Delta Olympia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moonlight Connection 40%, Delta Olympia 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moonlight Connection - Delta Olympia 1:1

49e minuut.
Sodje trapt de bal weg van het doel. Akinbiyi kopt de bal weg. Agunbiade is nu in balbezit. Ohenhen onderschept slim de pass. Ohenhen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Akinsehinde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojirika rent richting de bal. Akinsehinde begaat een overtreding. Akinsehinde krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Ojirika heeft problemen om de bal te vangen. Johnson is nu in balbezit. Johnson passt de bal zonder na te denken. Olawaniyi rent richting de bal. Olawaniyi haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Moonlight Connection - Delta Olympia 1:2

77e minuut.
Ohenhen verovert de bal door een tackle van achteren. Kalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo onderschept slim de pass. Famewo schiet op doel. Sodje maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moonlight Connection - Delta Olympia 2:2

81e minuut.
Ojirika met een sublieme pass. Aminu rent richting de bal. Aminu speelt de bal door. Famewo bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moonlight Connection 37%, Delta Olympia 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moonlight Connection - Delta Olympia 2:2