Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oyo Wolves Zamfara Kings
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


22e minuut.
Ajaero kopt de bal weg. Klungelig pakt Okunowo de bal. Aliyu rent richting de bal. Aliyu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ajuwa de bal onder controle te krijgen. Okafor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oyo Wolves 62%, Zamfara Kings 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oyo Wolves - Zamfara Kings 0:0

55e minuut.
Wahab neemt de hoekschop. Oketola rent richting de bal. Ajaero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ajaero krijgt een gele kaart. Oketola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kelechi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Wolves - Zamfara Kings 1:0

58e minuut.
Chukwu met de inworp. Oketola rent richting de bal. Ajaero begaat een overtreding. Ajaero krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Odiye passt de bal in één keer door. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa geeft een lange en hoge pass. Godwin rent richting de bal. Godwin schiet op doel. Ishiaku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Odiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye passt de bal in één keer door. Kelechi is nu in balbezit. Kelechi schiet op doel. Ishiaku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Wolves - Zamfara Kings 2:0

77e minuut.
Ajuwa geeft de bal voor. Inworp. Uzoma met de inworp. Aliyu rent richting de bal. Aliyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Chukwu is nu in balbezit. Uzoma onderschept slim de pass. Uzoma geeft een lange en hoge pass. Aliyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wahab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kelechi is nu in balbezit. Kelechi geeft de bal voor. Godwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Wolves - Zamfara Kings 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oyo Wolves 54%, Zamfara Kings 46%.
Oyo Wolves - Zamfara Kings 3:0