Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnifico fire Delta United
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Akwuegbu de bal onder controle te krijgen. Ohaegbu rent richting de bal. Ohaegbu probeert naar een medespeler te passen. Igweonu rent richting de bal. Igweonu haalt uit met een fantastische trap. Zeigbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Akwuegbu onderschept slim de pass. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohaegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifico fire - Delta United 1:0

29e minuut.
Obiekwu geeft de bal voor. Inworp. Udebuluzor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Akwuegbu passt de bal zonder na te denken. Daar is Ihebulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi schiet op doel. Amunike maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magnifico fire - Delta United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnifico fire 41%, Delta United 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magnifico fire - Delta United 1:1

48e minuut.
Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi passt de bal zonder na te denken. Igweonu is nu in balbezit. Igweonu schiet op doel. Kaku probeert de bal aan de voet te houden. Zeigbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifico fire - Delta United 2:1

51e minuut.
Aiyenugba passt de bal in één keer door. Teberen met een sublieme pass. Igweonu rent richting de bal. Ohaegbu is nu in balbezit. Ohaegbu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Nwaneri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Udebuluzor met een snelle inworp. Ebiede heeft problemen om de bal te vangen. Ebiede geeft de bal voor. Paal!

75e minuut.
Aiyenugba is nu in balbezit. Ohaegbu rent richting de bal. Ohaegbu schiet op doel. Igweonu springt en kopt de bal. Zeigbo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifico fire - Delta United 3:1

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irozuru met een snelle inworp. West rent richting de bal. Ebiede verovert de bal door een tackle van achteren. Ebiede geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Udebuluzor geeft de bal voor. Wahab is nu in balbezit. Ikedia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ikedia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnifico fire 67%, Delta United 33%.
Magnifico fire - Delta United 3:1