Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
odíderé fc SoccerScrolls FC
Normal Tactiek 352
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Akwuegbu rent richting de bal. Akinsehinde rent richting de bal. Akwuegbu onderschept slim de pass. Temile is nu in balbezit. Temile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
odíderé fc - SoccerScrolls FC 1:0

16e minuut.
Babayaro geeft een lange en hoge pass. Daar is Salahudeen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen verovert de bal door een tackle van achteren. Salahudeen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
odíderé fc - SoccerScrolls FC 1:1

28e minuut.
Oghene geeft een lange en hoge pass. Rufai met een sublieme pass. Nwankwo rent richting de bal. Nwankwo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Iheanacho de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tyavkase neemt de hoekschop. Daar is Akabuogu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rufai bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufai haalt uit met een fantastische trap. Nwordu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tyavkase met een snelle inworp. Salahudeen is nu in balbezit. Adigun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adigun krijgt een gele kaart. Salahudeen raakt geblesseerd tijdens het duel. Rufai legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nwordu trapt de bal weg van het doel. Akwuegbu kopt de bal weg. Oketola rent richting de bal. Temile onderschept slim de pass. Temile draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nwankwo is nu in balbezit. Akabuogu begaat een overtreding. Nwankwo raakt geblesseerd tijdens het duel. Babayaro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nwankwo rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Iheanacho ... Strafschop! Directe rode kaart, Iheanacho moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Iheanacho schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Nwankwo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rufai neemt de penalty, wat een uithaal! Nwordu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
odíderé fc - SoccerScrolls FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odíderé fc 44%, SoccerScrolls FC 56%.
odíderé fc - SoccerScrolls FC 1:2

52e minuut.
Babayaro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gabriel met de inworp. Akwuegbu is nu in balbezit. Akwuegbu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rufai is nu in balbezit. Rufai passt de bal in één keer door. Nwankwo probeert naar een medespeler te passen. Salahudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
odíderé fc - SoccerScrolls FC 1:3

65e minuut.
Salahudeen passt de bal zonder na te denken. Nwankwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Udenkwor zijn tegenspeler op de grond. Udenkwor krijgt een gele kaart. Nwankwo raakt geblesseerd tijdens het duel. Babayaro wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odíderé fc 42%, SoccerScrolls FC 58%.
odíderé fc - SoccerScrolls FC 1:3