Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boateng F.C Patosky FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
average Verdedigen poor


11e minuut.
Agoye geeft de bal voor. Okolosi kopt de bal weg. Uche is nu in balbezit. Uche schiet op doel. Etafia probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Boateng F.C - Patosky FC 0:1

32e minuut.
Adinachukwu speelt de bal door. Umukoro rent richting de bal. Umukoro met een sublieme pass. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele rent richting de bal. Adiele met een sublieme pass. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi haalt uit met een fantastische trap. Achebe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boateng F.C 61%, Patosky FC 39%.
Boateng F.C - Patosky FC 0:1

51e minuut.
Teberen geeft een hoge lob. Inworp. Christopher met de inworp. Agunbiade bereikt de bal nog maar net als eerste. Agunbiade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Akanji is nu in balbezit. Adiele onderschept slim de pass. Adiele passt de bal in één keer door. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi draait met de bal, schiet en ... Achebe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Agunbiade speelt de bal door. Abana rent richting de bal. Abana passt de bal zonder na te denken. Agoye rent richting de bal. Agoye geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Isah rent richting de bal. Isah geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Teberen de bal. Christopher rent richting de bal. Christopher geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Akanji probeert naar een medespeler te passen. Agunbiade rent richting de bal. Agunbiade passt de bal in één keer door. Otegheri is nu in balbezit. Otegheri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Salami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agoye is nu in balbezit. Salami begaat een overtreding. Agoye is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ijeh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Etafia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Uche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Adiele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adiele draait met de bal, schiet en ... Achebe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Umukoro controleert de bal met de borst. Adinachukwu rent richting de bal. Adinachukwu geeft de bal voor. Otegheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Otegheri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boateng F.C 58%, Patosky FC 42%.
Boateng F.C - Patosky FC 0:1