Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zamfara Kings The Other Guys
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe passt de bal met de wreef. Ogbuke rent richting de bal. Mecha onderschept slim de pass. Mecha met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ojigwe rent richting de bal. Aliyu onderschept slim de pass. Aliyu met een sublieme pass. Okunowo rent richting de bal. Okunowo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamfara Kings - The Other Guys 1:0

21e minuut.
Klungelig pakt Emigo de bal. Okunowo rent richting de bal. Okunowo met een sublieme pass. Utaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Okpara is nu in balbezit. Okpara geeft een lange en hoge pass. Mecha geeft een lange en hoge pass. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe haalt uit met een fantastische trap. Ishiaku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Michael rent richting de bal. Ejide verovert de bal door een tackle van achteren. Ejide speelt de bal door. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Michael rent richting de bal. Michael passt de bal zonder na te denken. Okpara is nu in balbezit. Aliyu verovert de bal door een tackle van achteren. Aliyu draait met de bal, schiet en ... Melkam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamfara Kings 53%, The Other Guys 47%.
Zamfara Kings - The Other Guys 1:0

51e minuut.
Onyeogu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anyamkegh komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Enyiaku is nu in balbezit. Ojigwe verovert de bal door een tackle van achteren. Ojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe verovert de bal door een tackle van achteren. Ojigwe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ikpeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikpeba geeft de bal voor. Daar is Chukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Omotayo speelt de bal door. Klungelig pakt Ejide de bal. Ejide speelt de bal door. Ojigwe rent richting de bal. Ojigwe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Ogbuke geeft de bal voor. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide passt de bal in één keer door. Ojigwe is nu in balbezit. Ojigwe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ikpeba met een snelle inworp. Michael bereikt de bal nog maar net als eerste. Emigo maakt een afschuwelijke overtreding. Emigo krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Michael met een snelle inworp. Utaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka geeft een hoge lob. Olufemi is nu in balbezit. Olufemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamfara Kings - The Other Guys 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamfara Kings 49%, The Other Guys 51%.
Zamfara Kings - The Other Guys 2:0