Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boyhood DEPROS FC
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Osagie is nu in balbezit. Fasindo verovert de bal door een tackle van achteren. Fasindo passt de bal in één keer door. Siasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siasia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Ndah de bal onder controle te krijgen. Sylvester is nu in balbezit. Pascal verovert de bal door een tackle van achteren. Siasia verovert de bal door een tackle van achteren. Siasia draait met de bal, schiet en ... Wahab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyhood - DEPROS FC 0:1

7e minuut.
Onyedika haalt uit met een fantastische trap. Kala Otaji kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Okosieme de bal onder controle te krijgen. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fasindo is nu in balbezit. Sylvester is nu in balbezit. Aminu verovert de bal door een tackle van achteren. Fasindo verovert de bal door een tackle van achteren. Fasindo passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ilodigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasindo onderschept slim de pass. Fasindo passt de bal zonder na te denken. Okocha rent richting de bal. Ogbuke geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Osagie rent richting de bal. Fasindo verovert de bal door een tackle van achteren. Fasindo probeert naar een medespeler te passen. Siasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siasia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Fasindo onderschept slim de pass. Fasindo passt de bal in één keer door. Ndah speelt de bal door. Sylvester rent richting de bal. Sylvester draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boyhood - DEPROS FC 0:2

35e minuut.
Fasindo rent richting de bal. Pascal is nu in balbezit. Siasia rent richting de bal. Siasia haalt uit met een fantastische trap. Wahab werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyhood - DEPROS FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyhood 67%, DEPROS FC 33%.
Boyhood - DEPROS FC 0:3

73e minuut.
Pascal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ugbade met de inworp. Daar is Siasia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siasia geeft een lange en hoge pass. Wahab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyhood 59%, DEPROS FC 41%.
Boyhood - DEPROS FC 0:3