Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOMS UNION Fc Ikeogu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
15 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.6
adequate Schieten hopeless
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ezeji bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye onderschept slim de pass. Monye probeert naar een medespeler te passen. Oretan is nu in balbezit. Oretan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Idahor speelt de bal door. Adebola kopt de bal weg. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah onderschept slim de pass. Ozuah haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Udenkwor rent richting de bal. Udenkwor haalt uit met een fantastische trap. Idahor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ejide rent richting de bal. Ejide verovert de bal door een tackle van achteren. Ejide geeft een lange en hoge pass. Oretan is nu in balbezit. Oretan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Obiorah geeft een hoge lob. Imagbudu rent richting de bal. Ugbade schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ugbade moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ugbade schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Ejide rent richting de bal. Ezeji verovert de bal door een tackle van achteren. Ezeji speelt de bal door. Ozuah rent richting de bal. Ozuah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Udebuluzor geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iheanacho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ejide is nu in balbezit. Ejide geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Adebola kopt de bal weg. Ezeji rent richting de bal. Ejide geeft de bal voor. Oretan is nu in balbezit. Oretan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Iheanacho probeert naar een medespeler te passen. Ejide is nu in balbezit. Ejide passt de bal met de wreef. Ozuah rent richting de bal. Ozuah haalt uit met een fantastische trap. Idahor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ejide rent richting de bal. Ozuah onderschept slim de pass. Ozuah draait met de bal, schiet en ... Idahor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Imagbudu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monye is nu in balbezit. Monye speelt de bal door. Oretan rent richting de bal. Oretan schiet op doel. Dosu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oretan rent richting de bal. Oretan schiet op doel. Dosu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOMS UNION - Fc Ikeogu 1:0

30e minuut.
Oretan rent richting de bal. Monye rent richting de bal. Monye speelt de bal door. Oretan is nu in balbezit. Oretan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOMS UNION - Fc Ikeogu 2:0

33e minuut.
Ezeji rent richting de bal. Ezeji probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Udebuluzor de bal. Ozuah rent richting de bal. Ozuah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KOMS UNION - Fc Ikeogu 2:1

39e minuut.
Olufemi rent richting de bal. Olufemi geeft een hoge lob. Daar is Adepoju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oretan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oretan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Imagbudu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Adebola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iheanacho controleert de bal met de borst. Iheanacho geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Iheanacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Iheanacho geeft de bal voor. Nwanu heeft problemen om de bal te vangen. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOMS UNION 58%, Fc Ikeogu 42%.
KOMS UNION - Fc Ikeogu 2:1

48e minuut.
Ezeji met een sublieme pass. Igweokolo is nu in balbezit. Ozuah verovert de bal door een tackle van achteren. Ejide is nu in balbezit. Ejide haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ozuah rent richting de bal. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah verovert de bal door een tackle van achteren. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Olufemi met een sublieme pass. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju geeft de bal voor. Oretan is nu in balbezit. Oretan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOMS UNION - Fc Ikeogu 3:1

63e minuut.
Olufemi probeert naar een medespeler te passen. Imagbudu is nu in balbezit. Imagbudu probeert naar een medespeler te passen. Oretan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oretan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Obafemi de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Adepoju geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aghahowa heeft problemen om de bal te vangen. Olufemi geeft de bal voor. Dosu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oretan is nu in balbezit. Oretan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOMS UNION - Fc Ikeogu 4:1

72e minuut.
Adebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye rent richting de bal. Aghahowa rent richting de bal. Monye verovert de bal door een tackle van achteren. Monye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Aghahowa is nu in balbezit. Imagbudu verovert de bal door een tackle van achteren. Imagbudu probeert naar een medespeler te passen. Oretan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oretan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Daar is Imagbudu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adebola geeft een lange en hoge pass. Ozuah probeert de bal met de borst te controleren. Ozuah draait met de bal, schiet en ... Udebuluzor heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOMS UNION 57%, Fc Ikeogu 43%.
KOMS UNION - Fc Ikeogu 4:1