Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patosky FC odíderé fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Inworp. Nwankwo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adigun bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele is nu in balbezit. Adiele draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Adigun is nu in balbezit. Adiele verovert de bal door een tackle van achteren. Adiele met een sublieme pass. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patosky FC - odíderé fc 1:0

29e minuut.
Gabriel met een sublieme pass. Akabuogu rent richting de bal. Okolosi onderschept slim de pass. Adiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele haalt uit met een fantastische trap. Nwordu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Adigun bereikt de bal nog maar net als eerste. Adigun geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ozuah de bal. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Adigun trapt de bal weg. Adiele kopt de bal weg. Daar is Keshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patosky FC 36%, odíderé fc 64%.
Patosky FC - odíderé fc 1:0

54e minuut.
Uche met een snelle inworp. Akabuogu rent richting de bal. Akabuogu passt de bal zonder na te denken. Adiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Nwankwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwankwo geeft een hoge lob. Umukoro heeft problemen om de bal te vangen. Adiele rent richting de bal. Adiele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Akabuogu is nu in balbezit. Umukoro onderschept slim de pass. Udenkwor bereikt de bal nog maar net als eerste. Umukoro onderschept slim de pass. Umukoro geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nwordu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Okolosi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patosky FC - odíderé fc 2:0

88e minuut.
Uche geeft de bal voor. Agoye kopt de bal weg. Daar is Adigun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adiele is nu in balbezit. Adiele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patosky FC - odíderé fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patosky FC 41%, odíderé fc 59%.
Patosky FC - odíderé fc 3:0