Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ikeogu rash
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Agu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nwachukwu komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Onwuachi trapt de bal weg van het doel. Ezeji rent richting de bal. Nwachukwu begaat een overtreding. Nwachukwu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa geeft een hoge lob. Nwosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah onderschept slim de pass. Ozuah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Ezeji geeft de bal voor. Ejide rent richting de bal. Ejide probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ozuah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozuah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ikeogu - rash 1:0

34e minuut.
Adiele probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Apam de bal. Aghahowa is nu in balbezit. Apam onderschept slim de pass. Apam geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ayorinde is nu in balbezit. Ayorinde passt de bal zonder na te denken. Shittu is nu in balbezit. Shittu draait met de bal, schiet en ... Dosu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Ikeogu - rash 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ikeogu 51%, rash 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Ikeogu - rash 1:1

58e minuut.
Adebola verovert de bal door een tackle van achteren. Adebola speelt de bal door. Ozuah is nu in balbezit. Ozuah draait met de bal, schiet en ... Ekong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ezeji bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam verovert de bal door een tackle van achteren. Apam speelt de bal door. Shittu rent richting de bal. Shittu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Nwosu passt de bal in één keer door. Daar is Ejide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwachukwu is nu in balbezit. Ejide verovert de bal door een tackle van achteren. Ejide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ikeogu 63%, rash 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Ikeogu - rash 1:1