Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Other Guys SoccerScrolls FC
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Babayaro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Emigo. Babayaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Babayaro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Babayaro heeft problemen om de bal te vangen. Salahudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Chukwu geeft de bal voor. Yobo kopt de bal weg. Emigo probeert de bal aan de voet te houden. Ojigwe rent richting de bal. Ojigwe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Agunbiade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ojigwe de bal. Ojigwe draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oketola de bal onder controle te krijgen. Agunbiade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Other Guys - SoccerScrolls FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Other Guys 56%, SoccerScrolls FC 44%.
The Other Guys - SoccerScrolls FC 1:0

46e minuut.
Rufai rent richting de bal. Rufai passt de bal met de wreef. Akinsehinde rent richting de bal. Ojigwe onderschept slim de pass. Ojigwe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Other Guys - SoccerScrolls FC 2:0

48e minuut.
Okpara verovert de bal door een tackle van achteren. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida rent richting de bal. Babangida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Other Guys - SoccerScrolls FC 2:1

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chukwu trapt de bal weg van het doel. Mecha kopt de bal weg. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe schiet op doel. Agunbiade bokst de bal weg.

62e minuut.
Agunbiade trapt de bal weg. Rufai kopt de bal weg. Eromoigbe geeft een hoge lob. Osim rent richting de bal. Osim passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Yobo rent richting de bal. Mecha verovert de bal door een tackle van achteren. Mecha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ojigwe de bal. Ojigwe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Other Guys - SoccerScrolls FC 3:1

79e minuut.
Inworp. Tyavkase zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anyamkegh rent richting de bal. Rufai onderschept slim de pass. Rufai haalt uit met een fantastische trap. Melkam bokst de bal weg.

81e minuut.
Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinsehinde onderschept slim de pass. Rufai probeert naar een medespeler te passen. Salahudeen rent richting de bal. Salahudeen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Other Guys 38%, SoccerScrolls FC 62%.
The Other Guys - SoccerScrolls FC 3:1