Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
odíderé fc Horlans Afc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Adigun is nu in balbezit. Nwachukwu onderschept slim de pass. Nwachukwu met een sublieme pass. Egere bereikt de bal nog maar net als eerste. Egere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Akabuogu rent richting de bal. Sylvester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvester speelt de bal door. Egere rent richting de bal. Egere haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
odíderé fc - Horlans Afc 0:1

28e minuut.
Obinna geeft een lange en hoge pass. Keshi is nu in balbezit. Egere verovert de bal door een tackle van achteren. Egere draait met de bal, schiet en ... Nwordu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Nwachukwu rent richting de bal. Nwachukwu passt de bal in één keer door. Iheanacho probeert de bal aan de voet te houden. Egere is nu in balbezit. Egere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odíderé fc - Horlans Afc 0:2

32e minuut.
Adigun speelt de bal door. Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akwuegbu passt de bal met de wreef. Temile rent richting de bal. Temile haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Akinsehinde met de inworp. Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akwuegbu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Adigun is nu in balbezit. Adigun passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Akwuegbu de bal. Nwachukwu rent richting de bal. Nwachukwu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Egbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Udenkwor onderschept slim de pass. Udenkwor probeert naar een medespeler te passen. Obinna is nu in balbezit. Obinna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odíderé fc 60%, Horlans Afc 40%.
odíderé fc - Horlans Afc 0:2

53e minuut.
Akabuogu onderschept slim de pass. Akabuogu geeft een lange en hoge pass. Shittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Temile onderschept slim de pass. Temile draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Anyamkegh is nu in balbezit. Nwankwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyamkegh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anyamkegh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odíderé fc 54%, Horlans Afc 46%.
odíderé fc - Horlans Afc 0:2