Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOMS UNION Boyhood
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Onyedika draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Igweokolo trapt de bal weg. Adepoju geeft de bal voor. Oretan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOMS UNION - Boyhood 1:0

11e minuut.
Wahab trapt de bal weg van het doel. Onyedika kopt de bal weg. Igweokolo bereikt de bal nog maar net als eerste. George onderschept slim de pass. George draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOMS UNION - Boyhood 1:1

18e minuut.
Osagie rent richting de bal. Monye rent richting de bal. Oretan is nu in balbezit. Monye is nu in balbezit. Monye haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Monye rent richting de bal. Pascal verovert de bal door een tackle van achteren. Pascal speelt de bal door. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOMS UNION - Boyhood 1:2

36e minuut.
Olufemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyedika onderschept slim de pass. George rent richting de bal. Onyedika rent richting de bal. Onyedika haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Aminu passt de bal met de wreef. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye probeert naar een medespeler te passen. Oretan rent richting de bal. Oretan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOMS UNION - Boyhood 2:2

41e minuut.
Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu geeft een lange en hoge pass. Olufemi bereikt de bal nog maar net als eerste. George verovert de bal door een tackle van achteren. George draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOMS UNION 44%, Boyhood 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOMS UNION - Boyhood 2:2

65e minuut.
Osagie onderschept slim de pass. Osagie speelt de bal door. Udebuluzor kan de bal niet met de borst controleren. George verovert de bal door een tackle van achteren. George haalt uit met een fantastische trap. Idahor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOMS UNION 32%, Boyhood 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOMS UNION - Boyhood 2:2