Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogun Rays Golding????Stars ⭐ Fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21
poor Schieten hopeless
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Obisesan probeert de bal met de borst te controleren. Obisesan speelt de bal door. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shittu is nu in balbezit. Shittu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Emigo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Agbonavbare komt het veld opgelopen.

8e minuut.
John geeft een hoge lob. Agunbiade kopt de bal weg. Omotayo rent richting de bal. Shittu onderschept slim de pass. Shittu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ehiorobo geeft de bal voor. Inworp. Agunbiade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Obisesan passt de bal met de wreef. Agbonavbare is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Eguavoen ... Strafschop! Eguavoen krijgt een gele kaart. Agbonavbare raakt geblesseerd tijdens het duel. Shittu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Udenkwor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Rays - Golding????Stars ⭐ Fc 0:1

26e minuut.
Klungelig pakt Omotayo de bal. Kaku rent richting de bal. Kaku passt de bal in één keer door. Shaaka rent richting de bal. Shaaka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Omotayo geeft de bal voor. Kaku controleert de bal met de borst. Njoku schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Njoku krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogun Rays 53%, Golding????Stars ⭐ Fc 47%.
Ogun Rays - Golding????Stars ⭐ Fc 0:1

47e minuut.
Daar is Shaaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. John bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan geeft een hoge lob. Agbonavbare is nu in balbezit. Agbonavbare haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Rays - Golding????Stars ⭐ Fc 0:2

55e minuut.
Njoku speelt de bal door. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide passt de bal zonder na te denken. Agbonavbare is nu in balbezit. Agbonavbare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kelechi geeft een lange en hoge pass. Shaaka maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Adiele de bal. Kaku rent richting de bal. Kaku haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Agunbiade geeft een hoge lob. Shaaka is nu in balbezit. Obisesan onderschept slim de pass. Kaku is nu in balbezit. Kaku schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Rays - Golding????Stars ⭐ Fc 1:2

84e minuut.
Obisesan probeert naar een medespeler te passen. Shittu is nu in balbezit. Shittu passt de bal met de wreef. Agbonavbare is nu in balbezit. Agbonavbare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Njoku rent richting de bal. Ifejiagwa is nu in balbezit. Njoku begaat een overtreding. Njoku krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogun Rays 69%, Golding????Stars ⭐ Fc 31%.
Ogun Rays - Golding????Stars ⭐ Fc 1:2