Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC EFLASH_VIBEZ Oyo Flamingoes
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Otiji speelt de bal door. Offor bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC EFLASH_VIBEZ - Oyo Flamingoes 0:1

7e minuut.
Inworp. Baita met een snelle inworp. Ofodile speelt de bal door. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Okafor schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Stephen kopt de bal weg. Otiji probeert naar een medespeler te passen. Offor bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor schiet op doel. Gona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EFLASH_VIBEZ - Oyo Flamingoes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EFLASH_VIBEZ 64%, Oyo Flamingoes 36%.
FC EFLASH_VIBEZ - Oyo Flamingoes 0:2

56e minuut.
Uche kopt de bal weg. Ojigwe controleert de bal met de borst. Okafor is nu in balbezit. Enyiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyiaku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Ohaegbu de bal. Enyiaku is nu in balbezit. Met opzet legt Shakpoke zijn tegenspeler op de grond. Shakpoke is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

68e minuut.
Ohaegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe rent richting de bal. Ojigwe passt de bal met de wreef. Otiji is nu in balbezit. Otiji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Baita bereikt de bal nog maar net als eerste. Baita probeert naar een medespeler te passen. Oliha probeert de bal aan de voet te houden. Otiji rent richting de bal. Otiji haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor is nu in balbezit. Otiji rent richting de bal. Offor bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Bobolayefa met een snelle inworp. Elaho rent richting de bal. Elaho passt de bal in één keer door. Okafor rent richting de bal. Okafor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EFLASH_VIBEZ - Oyo Flamingoes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EFLASH_VIBEZ 42%, Oyo Flamingoes 58%.
FC EFLASH_VIBEZ - Oyo Flamingoes 1:2