Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NEYO FC Valhalla Legions
Attack Tactiek 433
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 27.9
average Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen poor


23e minuut.
Lavecchia verovert de bal door een tackle van achteren. Lavecchia geeft een hoge lob. Onwuachi heeft problemen om de bal te vangen. Onwuachi met een sublieme pass. Kaku rent richting de bal. De bal raakt de paal. Kaku rent richting de bal. Kaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NEYO FC - Valhalla Legions 0:1

36e minuut.
Amokachi is nu in balbezit. Onwuachi onderschept slim de pass. Onwuachi geeft de bal voor. Kaku springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NEYO FC - Valhalla Legions 0:2

36e minuut.
Amokachi geeft een lange en hoge pass. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu probeert naar een medespeler te passen. Iroha is nu in balbezit. Iroha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Amokachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuachi speelt de bal door. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martínez Vinuesa trapt de bal weg. Amokachi kopt de bal weg. Daar is Obiekwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obiekwu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEYO FC 62%, Valhalla Legions 38%.
NEYO FC - Valhalla Legions 0:2

46e minuut.
Kaku rent richting de bal. Kaku passt de bal met de wreef. Lavecchia is nu in balbezit. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NEYO FC - Valhalla Legions 0:3

49e minuut.
Daar is Igweonu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi geeft een hoge lob. Obodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obodo draait met de bal, schiet en ... Chukwu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NEYO FC - Valhalla Legions 0:4

73e minuut.
Okolosi passt de bal met de wreef. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele begaat een overtreding. Adiele krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Iroha rent richting de bal. Iroha passt de bal zonder na te denken. Odiah is nu in balbezit. Iroha onderschept slim de pass. Iroha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEYO FC 61%, Valhalla Legions 39%.
NEYO FC - Valhalla Legions 0:4