Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC EFLASH_VIBEZ Kings Castle fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Ajuwa geeft een lange en hoge pass. Owubokiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Owubokiri speelt de bal door. Ejiofor is nu in balbezit. Ejiofor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Okoh met een snelle inworp. Enyiaku rent richting de bal. Siasia onderschept slim de pass. Enyiaku onderschept slim de pass. Enyiaku draait met de bal, schiet en ... Eviparker bokst de bal weg.

34e minuut.
Klungelig pakt Ejiofor de bal. Ejiofor haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dombraye de bal onder controle te krijgen. Siasia rent richting de bal. Siasia draait met de bal, schiet en ... Paal! Dombraye heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EFLASH_VIBEZ 49%, Kings Castle fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC EFLASH_VIBEZ - Kings Castle fc 0:0

48e minuut.
Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejiofor is nu in balbezit. Musa rent richting de bal. Ejiofor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejiofor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Emenalo kopt de bal weg. Oliha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dombraye de bal. Ejiofor rent richting de bal. Ejiofor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gona trapt de bal weg. Ofodile kopt de bal weg. Siasia heeft problemen om de bal te vangen. Enyiaku rent richting de bal. Enyiaku met een sublieme pass. Eviparker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okafor rent richting de bal. Okafor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EFLASH_VIBEZ - Kings Castle fc 1:0

65e minuut.
Enyiaku rent richting de bal. Okafor rent richting de bal. Ajuwa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ajuwa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EFLASH_VIBEZ 44%, Kings Castle fc 56%.
FC EFLASH_VIBEZ - Kings Castle fc 1:0