Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brythampton Ogun Rays
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kelechi is nu in balbezit. Kelechi passt de bal zonder na te denken. Nwachukwu is nu in balbezit. Nwachukwu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Eguavoen de bal onder controle te krijgen. Udenkwor bokst de bal weg.

21e minuut.
Okonkwo geeft de bal voor. Daar is Ademola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ademola rent richting de bal. Ademola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Otegheri onderschept slim de pass. Otegheri geeft een hoge lob. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka rent richting de bal. Shaaka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olugbodi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
brythampton - Ogun Rays 0:1

37e minuut.
Kaku is nu in balbezit. Otegheri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaku is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Omotayo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shaaka is nu in balbezit. Shaaka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Olugbodi is nu in balbezit. Olugbodi geeft een lange en hoge pass. Okocha rent richting de bal. Otegheri verovert de bal door een tackle van achteren. Otegheri passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kaku heeft problemen om de bal te vangen. Otegheri is nu in balbezit. Otegheri met een sublieme pass. Nwachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwachukwu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brythampton 40%, Ogun Rays 60%.
brythampton - Ogun Rays 0:1

46e minuut.
Okocha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ifejiagwa komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Otegheri onderschept slim de pass. Otegheri passt de bal zonder na te denken. Agu is nu in balbezit. Kaku is nu in balbezit. Kaku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
brythampton - Ogun Rays 0:2

84e minuut.
Odegbami rent richting de bal. Nwachukwu is nu in balbezit. Kelechi begaat een overtreding. Kelechi krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Okonkwo geeft een hoge lob. Nwachukwu rent richting de bal. Babayaro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nwachukwu raakt geblesseerd tijdens het duel. Nwachukwu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Udenkwor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brythampton 47%, Ogun Rays 53%.
brythampton - Ogun Rays 0:2