Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC EFLASH_VIBEZ Golding????Stars ⭐ Fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
John bereikt de bal nog maar net als eerste. Uche verovert de bal door een tackle van achteren. Uche probeert naar een medespeler te passen. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Okafor draait met de bal, schiet en ... Eguavoen bokst de bal weg.

24e minuut.
Inworp. Ozuah met de inworp. Ofodile met een sublieme pass. Okafor is nu in balbezit. Okafor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Adiele kopt de bal weg. Klungelig pakt Obisesan de bal. Enyiaku is nu in balbezit. Okafor rent richting de bal. Okafor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Obafemi passt de bal met de wreef. Mecha is nu in balbezit. Mecha probeert naar een medespeler te passen. Emigo is nu in balbezit. Emigo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Agunbiade rent richting de bal. Agunbiade geeft een hoge lob. Klungelig pakt Obafemi de bal. Emigo rent richting de bal. Emigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EFLASH_VIBEZ - Golding????Stars ⭐ Fc 0:1

44e minuut.
Njoku speelt de bal door. Emigo rent richting de bal. Ofodile onderschept slim de pass. Frimpong verovert de bal door een tackle van achteren. Frimpong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EFLASH_VIBEZ 56%, Golding????Stars ⭐ Fc 44%.
FC EFLASH_VIBEZ - Golding????Stars ⭐ Fc 0:1

61e minuut.
Emigo haalt uit met een fantastische trap. Dombraye heeft problemen om de bal te vangen. Frimpong rent richting de bal. Frimpong draait met de bal, schiet en ... Gona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EFLASH_VIBEZ - Golding????Stars ⭐ Fc 0:2

70e minuut.
Ofodile controleert de bal met de borst. Ofodile geeft de bal voor. Obisesan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okafor is nu in balbezit. Okafor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EFLASH_VIBEZ 50%, Golding????Stars ⭐ Fc 50%.
FC EFLASH_VIBEZ - Golding????Stars ⭐ Fc 0:2