Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valhalla Legions FC EFLASH_VIBEZ
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
average Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Obafemi passt de bal zonder na te denken. Ofodile is nu in balbezit. Ofodile met een sublieme pass. Klungelig pakt Okafor de bal. Okafor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Uche met een snelle inworp. Ofodile is nu in balbezit. Ofodile geeft een hoge lob. Okafor rent richting de bal. Okafor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Okolosi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lavecchia de bal. Adigun maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Adigun moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Adigun schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Lavecchia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaku zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Obodo de bal. Gona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bobolayefa is nu in balbezit. Bobolayefa geeft een hoge lob. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Okafor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Onwuachi speelt de bal door. Kaku heeft problemen om de bal te vangen. Kaku passt de bal met de wreef. Obodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obodo haalt uit met een fantastische trap. Gona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ofodile rent richting de bal. Obodo onderschept slim de pass. Obodo probeert naar een medespeler te passen. Kaku rent richting de bal. Kaku schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla Legions - FC EFLASH_VIBEZ 1:0

34e minuut.
Oliha geeft een lange en hoge pass. Odiah rent richting de bal. Okafor verovert de bal door een tackle van achteren. Okafor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Martínez Vinuesa trapt de bal weg van het doel. Ofodile kopt de bal weg. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Okafor draait met de bal, schiet en ... Martínez Vinuesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi passt de bal met de wreef. Dombraye is nu in balbezit. Kaku verovert de bal door een tackle van achteren. Kaku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Obafemi is nu in balbezit. Okolosi onderschept slim de pass. Okolosi passt de bal met de wreef. Kaku is nu in balbezit. Kaku schiet op doel. Gona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla Legions - FC EFLASH_VIBEZ 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhalla Legions 41%, FC EFLASH_VIBEZ 59%.
Valhalla Legions - FC EFLASH_VIBEZ 2:0

47e minuut.
Ofodile kopt de bal weg. Onwuachi rent richting de bal. Obafemi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Onwuachi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaku neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla Legions - FC EFLASH_VIBEZ 3:0

51e minuut.
Okolosi met een sublieme pass. Kaku is nu in balbezit. Kaku passt de bal met de wreef. Daar is Obodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obodo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown geeft een hoge lob. Oliha heeft problemen om de bal te vangen. Kaku is nu in balbezit. Kaku draait met de bal, schiet en ... Gona bokst de bal weg. Daar is Obafemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku haalt uit met een fantastische trap. Gona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Ozuah is nu in balbezit. Omagufi verovert de bal door een tackle van achteren. Omagufi passt de bal met de wreef. Kaku heeft problemen om de bal te vangen. Kaku haalt uit met een fantastische trap. Gona bokst de bal weg.

79e minuut.
Klungelig pakt Bobolayefa de bal. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi passt de bal in één keer door. Kaku rent richting de bal. Kaku schiet op doel. De bal raakt de paal. Gona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Dombraye geeft een hoge lob. Okoh is nu in balbezit. Okoh passt de bal zonder na te denken. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Okafor schiet op doel. Martínez Vinuesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhalla Legions 41%, FC EFLASH_VIBEZ 59%.
Valhalla Legions - FC EFLASH_VIBEZ 3:0