Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kings Castle fc Ogun Rays
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.4
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Ifejiagwa geeft een hoge lob. Odegbami speelt de bal door. Ejiofor heeft problemen om de bal te vangen. Musa is nu in balbezit. Musa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ejiofor is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Castle fc - Ogun Rays 1:0

6e minuut.
Ejiofor bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguavoen met een sublieme pass. Okocha controleert de bal met de borst. Ejiofor rent richting de bal. Ejiofor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Owubokiri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ejiofor de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Babayaro. Ejiofor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

41e minuut.
Siasia verovert de bal door een tackle van achteren. Siasia met een sublieme pass. Odegbami is nu in balbezit. Shaaka onderschept slim de pass. Shaaka schiet op doel. Eviparker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Castle fc 46%, Ogun Rays 54%.
Kings Castle fc - Ogun Rays 1:0

55e minuut.
Omotayo rent richting de bal. Odegbami rent richting de bal. Odegbami passt de bal zonder na te denken. Ejiofor is nu in balbezit. Ejiofor schiet op doel. Udenkwor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Castle fc - Ogun Rays 2:0

86e minuut.
Odegbami geeft een hoge lob. Owubokiri probeert de bal met de borst te controleren. Owubokiri passt de bal zonder na te denken. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa passt de bal met de wreef. Udenkwor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Castle fc 44%, Ogun Rays 56%.
Kings Castle fc - Ogun Rays 2:0