Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogun Rays NEYO FC
Normal Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Shorunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shorunmu passt de bal in één keer door. Shaaka is nu in balbezit. Shaaka draait met de bal, schiet en ... Chukwu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Rays - NEYO FC 1:0

5e minuut.
Nwosu geeft de bal voor. Ehiorobo kopt de bal weg. Omotayo is nu in balbezit. Iroha verovert de bal door een tackle van achteren. Iroha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu verovert de bal door een tackle van achteren. Igweonu passt de bal in één keer door. Obiekwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiekwu haalt uit met een fantastische trap. Udenkwor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Omotayo rent richting de bal. Iroha onderschept slim de pass. Iroha probeert naar een medespeler te passen. Obiekwu is nu in balbezit. Obiekwu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogun Rays - NEYO FC 1:1

25e minuut.
Shaaka met een sublieme pass. Daar is Shorunmu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omotayo is nu in balbezit. Obiekwu is nu in balbezit. Obiekwu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Shorunmu kopt de bal weg. Enyiaku heeft problemen om de bal te vangen. Shaaka rent richting de bal. Shaaka schiet op doel. Chukwu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Udenkwor trapt de bal weg. Daar is Amokachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaaka is nu in balbezit. Shaaka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogun Rays 62%, NEYO FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ogun Rays - NEYO FC 1:1

54e minuut.
Amokachi verovert de bal door een tackle van achteren. Amokachi geeft een hoge lob. Daar is Eguavoen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obiekwu rent richting de bal. Obiekwu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Emedosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omotayo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Emedosi. Emedosi krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Okocha met een sublieme pass. Klungelig pakt Nwosu de bal. Nwosu met een sublieme pass. Obiekwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiekwu schiet op doel. De bal raakt de paal. Udenkwor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Emedosi geeft een hoge lob. Igweonu met een sublieme pass. Klungelig pakt Obiekwu de bal. Kelechi rent richting de bal. Kelechi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Okocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igweonu verovert de bal door een tackle van achteren. Igweonu passt de bal met de wreef. Obiekwu is nu in balbezit. Obiekwu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Igweonu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ohaegbu komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ohaegbu heeft problemen om de bal te vangen. Omotayo rent richting de bal. Ohaegbu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ohaegbu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ohaegbu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Omotayo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Omotayo kan niet meer verder spelen. Ifejiagwa komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Daar is Shorunmu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka passt de bal zonder na te denken. Shorunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shorunmu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tawose geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chukwu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Adiele de bal. Shaaka rent richting de bal. Shaaka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Rays - NEYO FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogun Rays 60%, NEYO FC 40%.
Ogun Rays - NEYO FC 2:1