Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
prim keys fc Trail Bliazerz
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
weak Passen weak
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Ozurumba verovert de bal door een tackle van achteren. Martins is nu in balbezit. Eromoigbe maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Eromoigbe moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Eromoigbe schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

5e minuut.
Udenkwor met een sublieme pass. Daar is Adinachukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iheanacho met een sublieme pass. Olabiyi is nu in balbezit. Olabiyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Adebola is nu in balbezit. Martins rent richting de bal. Martins probeert naar een medespeler te passen. Otiji rent richting de bal. Otiji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Kaku trapt de bal weg van het doel. Otiji kopt de bal weg. Olabiyi rent richting de bal. Olabiyi schiet op doel. Kaku bokst de bal weg.

24e minuut.
Iheanacho is nu in balbezit. Agoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Iheanacho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iheanacho krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Martins is nu in balbezit. Adebola onderschept slim de pass. Adebola passt de bal in één keer door. Agoye is nu in balbezit. Agoye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
prim keys fc - Trail Bliazerz 0:1

39e minuut.
Uche is nu in balbezit. Uche geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Martins de bal onder controle te krijgen. Agoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Agoye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ozurumba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ihebulu is nu in balbezit. Ozurumba verovert de bal door een tackle van achteren. Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Otiji haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prim keys fc 48%, Trail Bliazerz 52%.
prim keys fc - Trail Bliazerz 0:1

72e minuut.
Ihebulu rent richting de bal. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins geeft een hoge lob. Olabiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabiyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prim keys fc 45%, Trail Bliazerz 55%.
prim keys fc - Trail Bliazerz 0:1