Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 1
  • Stadion: Ayo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2050
Ayo STAR LIGHT
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten average
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Obafemi rent richting de bal. Obafemi geeft een hoge lob. Njoku kopt de bal weg. Ahmed rent richting de bal. Ahmed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayo - STAR LIGHT 1:0

15e minuut.
Eviparker rent richting de bal. Eviparker passt de bal in één keer door. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozie draait met de bal, schiet en ... Ihebulu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Onwuzuruike onderschept slim de pass. Onwuzuruike speelt de bal door. Eviparker geeft de bal voor. Inuwa rent richting de bal. Inuwa schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ayo - STAR LIGHT 1:1

30e minuut.
Njoku geeft de bal voor. Inworp. Yekini met een snelle inworp. Ajide is nu in balbezit. Ajide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayo - STAR LIGHT 2:1

36e minuut.
Inuwa passt de bal in één keer door. Obafemi rent richting de bal. Onwuzuruike is nu in balbezit. Inuwa is nu in balbezit. Inuwa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ihebulu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Eviparker rent richting de bal. Okpara is nu in balbezit. Okpara met een sublieme pass. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inuwa passt de bal zonder na te denken. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozie passt de bal met de wreef. Andre rent richting de bal. Andre draait met de bal, schiet en ... Ihebulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inuwa speelt de bal door. Frimpong rent richting de bal. Frimpong met een sublieme pass. Dozie is nu in balbezit. Dozie draait met de bal, schiet en ... Ihebulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ozuah is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ayo - STAR LIGHT 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayo 49%, STAR LIGHT 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ayo - STAR LIGHT 2:2

48e minuut.
Dozie rent richting de bal. Ifejiagwa onderschept slim de pass. Ifejiagwa passt de bal in één keer door. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Onwuzuruike is nu in balbezit. Inuwa onderschept slim de pass. Inuwa passt de bal met de wreef. Dozie rent richting de bal. Dozie haalt uit met een fantastische trap. Ihebulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Osagie speelt de bal door. Ahmed is nu in balbezit. Ajide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed rent richting de bal. Ahmed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Obafemi de bal. Ishiaku is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obafemi. Obafemi krijgt een gele kaart. Ishiaku is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ogbodudu met een snel genomen vrije trap. Ozuah is nu in balbezit. Dozie verovert de bal door een tackle van achteren. Dozie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ayo - STAR LIGHT 2:3

68e minuut.
Klungelig pakt Onwuzuruike de bal. Eviparker geeft een hoge lob. Ifejiagwa rent richting de bal. Dozie onderschept slim de pass. Dozie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Eviparker passt de bal in één keer door. Ifejiagwa is nu in balbezit. Ifejiagwa passt de bal zonder na te denken. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Onwuzuruike met een sublieme pass. Yekini is nu in balbezit. Yekini met een sublieme pass. Ahmed rent richting de bal. Ahmed haalt uit met een fantastische trap. Shittu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayo 51%, STAR LIGHT 49%.
Ayo - STAR LIGHT 2:3